Menu

Over 3B Bedrijfswageninrichting

John van den Broek is de grondlegger van 3B Bedrijfswageninrichting
John van den Broek heeft een ruime praktijkervaring op het gebied van carrosseriebouw en bedrijfswageninrichting. Hij beweegt zich al bijna 30 jaar binnen dit vakgebied. Zijn kennis ,inzicht en praktijkervaring komen hem altijd goed van pas. Als geen ander weet hij dat efficiënt werken direct leidt tot kostenbesparing en dus meer winst. Deze kennis heeft hij ook overgedragen aan zijn team. Resultaat: met 3B Bedrijfswageninrichting heeft u de zekerheid dat u met professionals werkt!

Bedrijfswageninrichting is een vak apart

Een vakkundig team gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens staat dagelijks klaar om verder te gaan waar andere bedrijven stoppen. De veelzijdige werkervaring binnen verschillende branches, maakt 3B Bedrijfswageninrichting bij uitstek geschikt om uw wensen en eisen te inventariseren, te adviseren en oplossingen aan te dragen wanneer het gaat om het verbeteren van de inrichting van uw voertuig.

De passie van 3B bedrijfswageninrichting:

“Het is onze passie om onze opdrachtgevers dagelijks optimaal te laten werken door een slimme en efficiënte inrichting van hun bedrijfswagens. Het resultaat: een veiliger en meer flexibele werkomgeving en een kostenbesparing voor de toekomst. Optimale focus op klanten, respect, vertrouwen, eerlijkheid en openheid zijn de kernwaarden van 3B Bedrijfswageninrichting.

Als team willen wij onze kennis, ervaring en gedrevenheid inzetten voor onze opdrachtgevers en gezamenlijk de beoogde resultaten neerzetten. Zakendoen met 3B Bedrijfswageninrichting is zakendoen met onze filosofie.”

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een idee over de juiste oplossing voor uw voertuig? Of wilt u een advies? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken op info@3b-bedrijfswageninrichting.nl of maak gebruik van het offerteformulier.

Vraag offerte aan